Foto van gedekte tafel met schaaltjes olijven, falafel en smeersels

​Hoera een blog!

Hoi, ik ben Sara! Ik ben een blog begonnen om recepten, foto’s en tips te delen van eten dat ik gemaakt of gegeten heb. Wil je meer over mij weten?
Ik ben Sara en woon in Amsterdam. Ik hou van uitgebreid koken voor vrienden en familie, maar experimenteer ook graag met recepten als ik alleen voor mezelf kook. Mijn kast staat vol met kookboeken, waar ik graag in blader en eigenlijk te weinig echt uit kook. Verder reis ik graag en maak graag foto’s van de wereld om me heen, en van eten natuurlijk.

Halverwege 2015 begon ik het Instagram-account Eten van Sarazodat ik de volgers van mijn persoonlijke account niet meer hoefde te spammen met foto’s van eten en zo op anonieme wijze mijn passie voor koken en eten kon delen.
Sara met kist appels en druivenEr kwamen veel leuke reacties op dit account. Mensen vroegen vaak naar recepten en als het een tijdje stil lag, werd er gevraagd of ik weer nieuwe foto’s wilde plaatsen. Maar het account heeft ook een paar keer stilgelegen, bijvoorbeel in de winter als het te donker was om foto’s te maken of omdat ik niet goed wist wat ik er mee moest. Zo was er eigenlijk geen ruimte om recepten te delen en wilde ik op dit account alleen foto’s delen van eten dat ik zelf gemaakt had, terwijl ik nog veel meer te delen heb!

Daarom heb ik nu gekozen om deze website te maken en te linken aan mijn Instagram-account. Op deze blog is ruimte voor vanalles: recepten die bij de foto’s op Instagram horen, plekken waar ik gegeten heb, reizen die ik gemaakt heb, tips voor kookboeken en hotspots etc. Ik vind het leuk om op deze creatieve wijze iets met jullie te kunnen delen.
Wellicht kan ik in de toekomst zelfs een low-key maaltijdservice beginnen, een Eten-van-Sara-cateringbedrijfje. Maar voor nu gewoon voor de lol deze blog, eens zien wat er van komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s