Foto van sushi Amsterdam

Fresh 2 Go

Sushi in Amsterdam? Hier moet je zijn!
Fresh2Go aan de Van Woustraat is wat mij betreft een van de beste sushizaken in de stad. Toen ik net verhuisd was naar de Pijp en m’n pannen nog in dozen zaten, liep ik er ’s avonds naar binnen om iets te bestellen en sindsdien kom ik er graag. De mensen zijn er aardig en je ziet hoe vers alles gemaakt wordt. Ik heb het idee dat er vooral veel besteld wordt en dat er niet veel mensen naar binnenlopen. Aan de lopende band worden papieren tasjes vol sushi opgehaald door bezorgers.

Als je afhaalt krijg je wel een flinke korting en de sushi is snel klaar! Let wel even op dat je hier niet kunt pinnen, ze nemen alleen cash aan (en dus online bestellingen waar je wel gewoon digitaal kunt betalen). Maar het is nooit een probleem om even geld te gaan halen nadat je besteld hebt; ik mocht het zelfs een keer een dag later komen brengen!

Ik kies meestal een sushi box en bestel daar dan nog de zeewiersalade bij. Laatst bestelde ik (per ongeluk) de vegetarische sushi box, maar zelfs zonder vis was de sushi heerlijk en niet saai. Een aanrader dus!

Fresh2Go – Van Woustraat 39, Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s